Witam all

)
Trądzik to rzeczywiście straszna rzecz! Mecze się z nim już ładne pare lat, a konkretnie 4 lata!
Nie pomagało mi dosłonie nic.. Zmieniały sie tylko nazwiska dermatologów i nazwy leków.Byłam naprawdę załamana! W końcu jednak znalazłam ratunek! Nie mam już trądzika tylko same lekkie przebarwienia.
Zaczęło się tak: Pewnego grudniowego popołudnia moja kochana mama, która bardzo się martwiła o stan mojej buźki zapowiedziała, ze pójdziemy do kolejnej Pani Dermatolog.Wzruszyłam ramionami i powiedziałam tylko ciche ''okey''. Naprawde byłam już w takim dołku, że kolejny dermatolog wisiał mi kompletnie bo wiedziałam jak to bedzie.Jak każdy poprzedni dermatolog uśmiechnie się , przepisze ''cud leki'' odwali gadaninę na 10 minut i powie że wszystko będzie dobrze.Wierzcie mi tyle razy już sie zawodziłam że ten scenariusz opanowałam do perfekcji!! Niechętnie ruszyłam się z domu.Czekałam w tej poczekalni i wiedziałam , że to tylko strata czasu, że będzie tak jak było do tej pory.Nadeszła moja kolej.Wstałam powoli z ławki wcale nie miałam ochoty tam wchodzić.
Na pierwszy rzut oka tamta pani wydawała sie taka jak wszystkie. ''Zaraz zacznie się gadka'' pomyśliłam.Bardzo się ździwiłam! Ona nia byla taka jak poprzednie! Wcale nie udawała , że jest ''w miare''! Powiedziała od razu
''No nie za ciekawie to wygląda.Czas najwyższy się tym zając''.
Po kilku miesiącach efekty były zniewalające..!!!

)) Nareszcie zaczęłam sie uśmiechać!!!

)) Zaczęłam wierzyć , że wszyskto będzie Ok:))))
Mam teraz maści na przebarwienia i lasery:)) i czuje sie o wiele lepiej

)))
MOI DRODZY.TRĄDZIK TO NIE TYLKO PROBLEM CIAŁA, ALE I DUSZY. MOŻE WYKOŃCZYĆ UMYSŁ! NAPRAWDĘ.!! PAMIĘTAM MOMENTY KIEDY BYŁO ZE MNĄ NAPRAWDĘ BARDZO ŹLE.LUSTRA MAM W DOMU WSZĘDZIE.PAMIETAM MOMENTY KIEDY UCIEKŁAM PRZED NIMI ODWRACAJĄC GŁOWE W DRUGĄ STRONĘ.. PAMIETAM KIEDY NON STOP SIEDZIAŁAM W DOMU
TE CZASY MAM ZA SOBĄ:)))) I WIECIE CO WAM POWIEM?
NAWET Z TRĄDIZKIEM MIAŁAM MEGA POWODZENIE

) TERAZ JEST JUZ TYLKO LEPIEJ BO JESTEM PEWNIEJSZA SIEBIE

)) ALE MOI ZNAJOMI TWIERDZĄ, ŻE POWALAŁAM CHŁOPAKÓW NA KOLANA OD DAWNA:))))
TAKŻE NIE ZAŁAMUJCIE SIĘ:))
PISZCIE DO MNIE NA MAILA ALE I NA FORUM:))) CHĘTNIE WAM COŚ PORADZE, POCIESZE:)))
BUZIAKI:*:*:*
Doda Elektoda_16