Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku RSS RSS
  auto?
Piątek, 10 lutego 2012
Gabriel, Scholastyka, Jacek, Tomisława
 W 1920 roku gen. Józef Haller dokonał symbolicznych zaślubin Polski z Morzem Bałtyckim
 1925 - Polska podpisała konkordat z Watykanem
 1990 - na Kremlu spotkali się Michaił Gorbaczow i Helmut Kohl - przywódca ZSRR wyraził zgodę na zjednoczenie Niemiec
Dodaj do: 
Dodaj link do serwisu Facebook   Dodaj link do opisu GG  Dodaj link do serwisu Wykop   Dodaj link do serwisu Google   Dodaj link do serwisu Twitter  Dodaj link do serwisu Wyczaj.to   Dodaj link do serwisu Gwar  

Dodaj link do serwisu Delicious  Dodaj link do serwisu Digg   Dodaj link do serwisu Furl   Dodaj link do serwisu Reddit   Dodaj link do serwisu Slashdot  Dodaj link do serwisu Technorati   Dodaj link do serwisu YahooMyWeb
Nowe publikacje
Artykuły
Wydarzenia
Kompendium
Skocz do:  
Trądzik
Przesunięty przez: Mr_Maks - |1 Wrz 2008|, 2008 20:48
Post dodany: |27 Wrz 2008|, 2008 16:10
Data rejestracji: 25 Lip 2004 postów: 2341
" "

... oraz przeczytaj ten temat (do którego to przeniosłem Twój błędnie zamieszczony post).

PW
»więcej

^
Post dodany: |11 Paź 2008|, 2008 20:09
Data rejestracji: 11 Paź 2008 postów: 1
" "

Jeśli ktoś ma problem z tym cholerstwem, to nic wam nie pomoże. Ale mowa tu o prawdziwym cholerstwie a nie o tym, że jakiemuś nastolatkowi coś wyskoczy i to ma oznaczać koniec świata. Osobiście radzę dużo pić wody, męczę się z tym cholerstwem już 7 lat i jeszcze się tego nie pozbyłem. Choć zanika to powoli. To przez tą walkę zniszczyłem sobie cerę. I wiem, że nigdy nie będzie już idealna. Osobiście współczuje osobą które mają z tym problem, bo czekają je stracone lata.

PW
»więcej

^
Post dodany: |14 Gru 2008|, 2008 12:37
Data rejestracji: 14 Gru 2008 postów: 1
" "

ACNE DERM - dla mnie rewelacja. To krem z kwasem azelainowym, działa na tradzik i przebarwienia, te okropne czerwone plamy po pryszczach po prostu znikają :D Przeczytałam o nim na jakims forum i postanowiłam spróbować tym bardziej, że jest bez recepty i kosztuje ok 20 złotych, więc ryzyko stracenia wielkiej kasy nie występowało :D I efekty naprawdę mnie zaskoczyły, buźka po 2 miesiącach wygląda całkiem przyzwoicie, tylko niestety trzeba uważać, aby nie przesuczyc skóry, czyli mocno ja nawilżać, bo ja na początku niestety tego nie dopilnowałam i trochę się połuszczyłam :) A ostatnio znalazłam stronę o AC www.acnederm.pl , więc jak ktoś zainteresowany to tam dowie się wszystkiego. Ja osobiście polecam :)
Ostatnio zmieniony przez Pola_82 |14 Gru 2008|, 2008 12:46, w całości zmieniany 1 raz  

PW
»więcej

^
Post dodany: |14 Gru 2008|, 2008 14:29
Data rejestracji: 09 Gru 2008 postów: 63
" "

hm.. to tylko pokazuje, że dla każdego coś innego :roll: bo mi np. pomaga Garnier czysta skóra.. najpierw żel, potem tonik, następnie krem :) tylko kupujcie w tubce, bo inaczej nie ma sensu, bakterie się dostają.. stosuję go dwa razy dziennie i przeważnie mam czystą skórę, choć w gimnazjum to była tragedia :) używam od wakacji. trzeba być cierpliwym, ale warto, naprawdę warto. ponadto poprawia się ogólnie wygląd cery, nie bardzo potrafię to określić, ale jest taka.. zdrowsza :)
mam nadzieję,że to nie podchodzi pod reklamę ;)
powietrze pachnie, jak malinowa mamba!

PW
»więcej

^
Post dodany: |14 Gru 2008|, 2008 14:38
Data rejestracji: 26 Lis 2008 postów: 223
" "

ja używam Garnier Skin Naturals- podstawa pielęgnacji, oczyszczanie + pielęgnacja, chodzi o to, żeby zmywając makijaż już jakoś się chronić :)
I mam tam tonik, mleczko oraz krem, skóra jest potem rewelacyjna :) i nie 'pachnie' na kilometr jakimiś mazidłami, tylko po prostu jest świeża.

A co do trądziku- nie mam, nie miałam i mam nadzieję, że mieć nie będę. Od czasu do czasu coś mi wyskoczy przed okresem.
Ale teraz za to mam ziaziu na ustach :(
Nie wystarczy dużo wiedzieć, żeby być mądrym...

PW
»więcej

^
Post dodany: |14 Gru 2008|, 2008 15:49
Data rejestracji: 09 Gru 2008 postów: 63
" "

Asianka napisał/a
Ale teraz za to mam ziaziu na ustach :(

ja też..
powietrze pachnie, jak malinowa mamba!

PW
»więcej

^
Post dodany: |14 Gru 2008|, 2008 19:53
Data rejestracji: 14 Gru 2008 postów: 4
" "

Hmm, trądzik...

Gdy słyszę to słowo, aż mnie ciarki przechodzą..

Borykałam się z tym od 12, 13 lat.. dość wcześciej, jak na dziewczynę.
Byłam jedyna która to Coś miała na twarzy.

Oczywiście odrazu dermatolod, jednen, drugi, trzeci, leki miesięcznie za 300 zł , nic, rozumiecie, nic, zero porpawy...

Hmm, Pani poradziła iść do ginekologa, i zazywac hormony, mama sie nie zgodziła... O te powikłania mogęce nastąpić itd..\\

Byłam zrozpaczona, od początku stosowałam całą serię kosmetyków Nivea Visage Joung.
+ przerózne antybiotyki wewnetrznie, zewnetrznie, mascie, witaminy, tabletki, maseczki itd.!

NIc, zero efektów.
Tzn, nie źle mówie, czasami były, ale na bardzo którko, przestałam coś brać znów się wszystko zaczynało.

I tak trwało to ze 2 lata, aż do czasu gdy zaczełam chodzic do kosmetycznki na oczyszczanie. Potem były wakacje, wszystko sie przygiło, a po wakacjach poszłam do nowej dermatolożki, i ona dała mi też tam maście, antybiotyk, i stosowałam to ... wszystko znikło, wszystkoooo!!!!

Teraz tylko przed okresem pojawią się jakieś 1, 2 krostki, a takto mam święty spokój.

Najgorsze to były te blizny, ale chodziłam na takie zabiegi, i nie mam nic x/D

Także, rozumiem co przezywacie. Pozdrawiam.

Jak coś, pisać to podam nazwy tych maści, i antybiotyku.
Too,
Weź to poczuj, nie mów, żeby ktoś dał Ci spokój,
Boo,