Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Piątek, 10 lutego 2012
Gabriel, Scholastyka, Jacek, Tomisława
 W 1920 roku gen. Józef Haller dokonał symbolicznych zaślubin Polski z Morzem Bałtyckim
 1925 - Polska podpisała konkordat z Watykanem
 1990 - na Kremlu spotkali się Michaił Gorbaczow i Helmut Kohl - przywódca ZSRR wyraził zgodę na zjednoczenie Niemiec
Nowe publikacje
Post dodany: |16 Cze 2009|, 2009 10:19
Data rejestracji: 16 Cze 2009 postów: 1
A próbowałes jakis specjalistycznych kosmetyków?? Nie czegos co jest podróbka i nie pomaga... Moge dac Ci namiar na dobry sklep http://www.pieknecialo.com/ mój kolega tam kupował i pomogło mu. Miał straszny trądzik,ale teraz jego twarz wygląda o wiele lepiej.
Post dodany: |20 Lip 2009|, 2009 11:17
Data rejestracji: 20 Lip 2009 postów: 1
Rzeczywiście kosmetyki ze sklepu http://www.pieknecialo.com/ są dobre, szczególnie te z serii ANTI ACNE. Mnie pomogły i pozbyłam się trądziku.
Post dodany: |21 Lip 2009|, 2009 15:43
Data rejestracji: 19 Cze 2009 postów: 2
Witam,
Jest wiele preparatów na trądzik o różnym działaniu; złuszczające, antybiotyki, retinoidy, preparaty hormonalne etc. Faktem jest, że trudno polecać innym coś konkretnego tylko dlatego, że działało na kogoś znajomego. Najlepiej byłoby zlokalizować konkretną przyczynę-wtedy sprawa prosta, dobieramy odpowiedni preparat. Ale z tą przyczyną rzadko się udaje. Często trzeba wypróbować kilka specyfików zanim trafi się na ten właściwy. A jak już sie trafi to niestety trzeba przygotować się nadłuższą kurację. Niestety to musi potrwać. Do tego oczywiście podstawa, czyli odpowiednia pielęgnacja.
Najlepiej jeśli w kwestii pielęgnacji oraz leczenia wypowie się lekarz, wtedy są największe szanse powodzenia
Mnóstwo ciekawych informacji na ten temat i doświadczeń internautów znajdziecie na polecanej już na tym forum stronie http://abctradzik.pl/ . A i możecie tam też bez logowania pytać o radę lekarzy.
pozdrawiam i życzę wytrwałości w walce z trądzikiem
Post dodany: |19 Sie 2009|, 2009 17:10
Data rejestracji: 19 Sie 2009 postów: 3
Witam!
Mam 23 lata i od około 7 lat męczyłem się z trądzikiem, niesamowite ilości specyfików i około 10 tysięcy złotych w błoto.
Mi pomogło Alveo, poleciła mi to siostra cioteczna która zaczęła rozprowadzać ten specyfik.
Po jakichś 2 tygodniach lekkie pogorszenie stanu i ogólnego samopoczucia (biegunka, bóle głowy),
w 3 tygodniu skutki uboczne ustąpiły a skóra zaczęła się goić. Po około 2 miesięcy używania było już znacznie lepiej, skóra normalna
nie przetłuszczona i zostały tylko małe zaskórniki, po około 5 miesiącach picia super, moja skóra była już praktycznie w 100 procentach
wyleczona.
Teraz po około 7 miesięcy zażywania nikt by nie powiedział że kiedyś w życiu miałem trądzik.
Chcę dodać że brałem izotek 2 miesiące i organizm nie dał rady, wątroba na wykończeniu.
Naprawdę polecam, nie dość że wyleczyłem trądzik to jeszcze wątroba wróciła do normalnego stanu, ogólnie samopoczucie mi się poprawiło,
wstaję rano do pracy o 5 i czuję się wyspany mimo tego że chodzę spać o godzinie 2.00.
Nie męczmy organizmu izotekiem, który może nam wcale nie pomóc.
Jeśli jest ktoś zainteresowany to także zająłem się dodatkowo po pracy dystrybucją tego specyfiku i sprzedaję go praktycznie bez żadnej prowizji
bo pieniądze mam a chcę komuś pomóc. 1 butelka Alveo 950 ml (na około 30 dni) kosztuje u mnie 160 zł+przesyłka
Oczywiście produkt w 100 % oryginalny z kodem kreskowym, a nie jak na allegro z usuniętym (sam raz kupiłem i to nie jest to samo, wogóle inny smak.
Także jeśli jest ktoś chętny to proszę pisać na siper@o2.pl
Post dodany: |20 Sie 2009|, 2009 20:41
Data rejestracji: 28 Kwi 2006 postów: 1747
Chodzi o ten ziołowy specyfik?
i pamiętaj, że to ja pierwsza zjechałam Twój wiersz (:
Post dodany: |21 Sie 2009|, 2009 09:43
Dokładnie, jest to kombinacja 26 ziół, które mają na celu oczyścić organizm z toksyn.
Ludzie nie zdają sobie sprawy, że wszytkie choroby zaczynają się od toksyn między komórkami. Wg. statystyk przez rok przechodzi przez jeden organizm około 7 kg toksyn.
Dziękuję i Pozdrawiam!
Post dodany: |25 Sie 2009|, 2009 10:58
Data rejestracji: 25 Sie 2009 postów: 1
Dla mnie zbawieniem była seria ANTI ACNE kupiona przez moją mamę w sklepie piękneciało.com Zanim zaczęłam stosować te kosmetyki byłam załamana, nie chciałam nigdzie wychodzić a w szkole pojawiałam się w pełnym makijażu żeby ukryć okropne krosty. Teraz mam gładką buzię, a nieliczne krostki pojawiające się raz na jakiś czas nie są dla mnie zmorą. Jestem teraz po prostu szczęśliwsza.
Post dodany: |25 Sie 2009|, 2009 11:11
Mogę już sprzedawać taniej alveo, za butelkę 950 ml- 138zł plus przesyłka 12 zł- przelew, pobranie to już koło 17zł. Zaznaczam że kod jest nie zamazany jak na allegro.
Jak coś to pisać adres wymazany
Pozdrawiam!
To nie miejsce na reklamy. Kris
Ostatnio zmieniony przez Kris |25 Sie 2009|, 2009 12:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|