Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku RSS RSS
  auto?
Czwartek, 9 lutego 2012
Mariusz, Bernard, Cyryl, Nikifor
 1946 - Józef Stalin wygłosił przemówienie, w którym zawarł słowa o izolacji wobec Zachodu - zapowiedź zimnej wojny
 1986 - po raz ostatni w XX wieku pojawiła się kometa Halleya
 W 1990 roku sejm RP przywrócił godło państwowe - orła w koronie
Dodaj do: 
Dodaj link do serwisu Facebook   Dodaj link do opisu GG  Dodaj link do serwisu Wykop   Dodaj link do serwisu Google   Dodaj link do serwisu Twitter  Dodaj link do serwisu Wyczaj.to   Dodaj link do serwisu Gwar  

Dodaj link do serwisu Delicious  Dodaj link do serwisu Digg   Dodaj link do serwisu Furl   Dodaj link do serwisu Reddit   Dodaj link do serwisu Slashdot  Dodaj link do serwisu Technorati   Dodaj link do serwisu YahooMyWeb
Nowe publikacje
Artykuły
Wydarzenia
Kompendium
Skocz do:  
Trądzik
Przesunięty przez: Mr_Maks - |1 Wrz 2008|, 2008 20:48
Post dodany: |29 Maj 2005|, 2005 22:23
Data rejestracji: 29 Maj 2005 postów: 2
" "

Trądzik mam juz jakies 2 lata...teraz mam 16. Nie jest on bardzo intensywny i praktycznie sa to pryszcze jedynie ropne. Wszystko powoli przygasa i juz jest ladnie gdyby nie jedna rzecz : czerwone blizny po pryszczach. Bardzo dlugo się goją i okropnie wyglądają :| czy jest jakas maść lub coś innego zeby to się szybciej zagoilo ?

PW
»więcej

^
Post dodany: |29 Maj 2005|, 2005 22:41
Data rejestracji: 10 Mar 2005 postów: 133
" "

maści >
Cepan - śmierdzi cebulą ale przy regularnym stosowaniu skuteczny
Contratubex - nie śmierdzi cebulą :)
Retin A - usuwa blizny i zapobiega powstawaniu nowych wyprysków ale jest na receptę

a poza tym zaglądnij tutaj, znajdziesz wszystko czego potrzebujesz >>
http://www2.pwsz.krosno.p...lama_blizna.htm
"Every passing minute is another chance to turn it all around..."

"Com uma forca que ninguem pode parar "

PW
»więcej

^
Post dodany: |30 Maj 2005|, 2005 06:38
Data rejestracji: 29 Maj 2005 postów: 2
" "

Bardzo dziękuje :D

PW
»więcej

^
Post dodany: |30 Maj 2005|, 2005 09:38
Data rejestracji: 19 Lut 2005 postów: 1343
" "

Spróbuj załatwić sobie receptę na Dalacin - T w żelu. To jest iście piorunujący lek i ma tą zaletę, że działa od zewnątrz. Nie próbowałem go używać do trądziku, bo takiego nigdy nie miałem, ale posmarowany pojedyńczy syf może zniknąć bez śladu już w kilka godzin.
W PRACY - weekend :P

PW
»więcej

^
Post dodany: |19 Cze 2005|, 2005 14:02
Data rejestracji: 19 Cze 2005 postów: 1
" "

http://www.acne.tivi.pl/

Każdy z nas wie czym jest trądzik, jednak nie wszyscy wiedzą jak go leczyć. Dzięki kuracji krok po kroku dowiesz się jak skutecznie pozbyć się problemów z cerą.

PW
»więcej

^
Post dodany: |9 Lip 2005|, 2005 16:57
Data rejestracji: 09 Lip 2005 postów: 1
" "

Mam pytanie,mam 20 lat i dalej problem z tradzikiem uzywalem preparatow na bazie tlenku benzoilui nie pomagało zaczela sie kosmetyczka :D ale zabiegi sa drogie pomagało bardzo moge cos dostac w aptekach na bazie kwasow owocowych.Jezeli nie to jakis dobry krem i zel na tradzik pospolity i blizny kture po nim pozostały.

PW
»więcej

^
Post dodany: |14 Lip 2005|, 2005 23:36
Data rejestracji: 13 Lip 2005 postów: 498
" "

Ja też polecam Dalacin T bez dwóch zdań. Jest co prawda na receptę, ale warto się pokusić o pójście po nią do lekarza. Płyn lekko wysusza skórę twarzy, ale emulsja i żel dają rewelacyjne efekty.
I am against religion because it teaches us to be
satisfied with not understanding the world.

Richard Dawkins

PW
»więcej

^
Post dodany: |15 Lip 2005|, 2005 13:33
" "

Rano Davercin 2,5%, na noc Benzacne 5%, ale uwaga: Benzacne utlenia wszystko, wiec lepiej uwazac z poscielami itd.
djbolo
[Usunięty]

»więcej

^
Post dodany: |17 Lip 2005|, 2005 15:33
Data rejestracji: 11 Lip 2005 postów: 618
" "

ciekawy dział :)
Miałem trądzik używałem wielu specyfikow ale z marnym rezultatem naszczescie teraz juz mi to przeszło ale czasami zdazy sie jakis syf i to taki ze by mozna bylo szyb naftowy postawic :evil: moze cos co tu polecacie zastosuje mam nadzieje ze z pozytywnym skutkiem :wink:

PW
»więcej

^
Post dodany: |18 Sie 2005|, 2005 21:31
Data rejestracji: 18 Sie 2005 postów: 19
" "

Uch, ja naszcęscie zawanosowanego tradziku nie mam :P a na pojedyncze pryszcze prosta rada , cały czas oczyszczac spirytusem salicylowym, bron boze nie wyciskac a nastepnie nakładac żel pure zone, na mnie działa . A z innych metod, to jedna niezbyt ciekawa, biorę przez 3 dni antybiotyk, gdy mnie bardzo wysypie, najczęciej Nowamox 750, bo jest dość słaby, a cera wygląda bardzo dobrze.

PW
»więcej

^
Skocz do: