Droga Czytelniczko, Drogi Czytelniku,

Czerniak złośliwy jest często występującym nowotworem złośliwym skóry. Niestety wyniki leczenia czerniaka w Polsce należą do najgorszych w Europie. Niezrozumiałe pozostają przyczyny późnego rozpoznawania czerniaka skóry, którego diagnostyka jest najprostszą i najtańszą w całej onkologii.

Kierujemy do Ciebie prośbę o wypełnienie anonimowej ankiety, która pozwoli na ocenę naszej wiedzy o czerniaku skóry, a w szczególności o profilaktyce i leczeniu tej choroby.
Czas jaki to zajmie - około 10-15 minut.

Czy chcesz pomóc w badaniach naukowych - odpowiedzieć na nasze pytania?

TAK, wypełniam
NIE, odmawiam

Zebrane informacje wykorzystane zostaną wyłącznie do celów naukowych
Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku RSS RSS
  auto?
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Dodaj do: 
Dodaj link do serwisu Facebook   Dodaj link do opisu GG  Dodaj link do serwisu Wykop   Dodaj link do serwisu Google   Dodaj link do serwisu Twitter  Dodaj link do serwisu Wyczaj.to   Dodaj link do serwisu Gwar  

Dodaj link do serwisu Delicious  Dodaj link do serwisu Digg   Dodaj link do serwisu Furl   Dodaj link do serwisu Reddit   Dodaj link do serwisu Slashdot  Dodaj link do serwisu Technorati   Dodaj link do serwisu YahooMyWeb
Nowe publikacje
Artykuły
Wydarzenia
Kompendium
Skocz do:  
ustna matura z polskiego.proszę o radę...
Przesunięty przez: majka0503 - |1 Lip 2008|, 2008 21:54
Post dodany: |17 Wrz 2006|, 2006 11:56
Data rejestracji: 17 Wrz 2006 postów: 8
" "

witam.jestem tegoroczną maturzystką i potrzebyję kochani waszej pomocy.mój temat brzmi:[shadow=black]od kopciuszka do femme fatale.przedstaw literackie wizerunki kobiety na podtawie wybranych utworów.[/shadow] :D wybrałam już lektury do tego tematu ale potrzebuję dobrych opracowań do m.in.''dziennik bridget jones'',
''madame''A.libera,''anna karenina'' , ''trzy siostry'' czechowa,''cudzoziemka''.z góry dzięki za podanie jakichkolwiek autorów opracowań na dany temat.jeśli ktos ma podobny temat proszę o kontakt-mam wiele informacji do wymiany:)gg 7821791 email lala178@wp.pl

PW
»więcej

^
Post dodany: |17 Wrz 2006|, 2006 12:07
Data rejestracji: 06 Kwi 2006 postów: 1477
" "

opracowanie do cudzoziemki
niestety tylko to :(
zapamiętaj - nie przekręcisz przekreta...

PW
»więcej

^
Post dodany: |17 Wrz 2006|, 2006 12:13
" "

:( hej.dzięki ale podałaś mi stronę internetowa z motywami.myślisz że mogę z niej skorzystać w swojhej pracy?z tego co wiem to trzeba podać konkretnie książkę i autora z której wzieło się opracowanie.dzięki

PW
»więcej

^
Post dodany: |17 Wrz 2006|, 2006 12:21
" "

uhu... no ja w swojej pracy to mialam mnostwo str internetowych i nikt sie nie czepiał, no jezeli wolisz książki to moge przejzec swoje opracowania jeszcze i ewentualnie podac Ci tytuły (u nas duzo osob robilo w ten sposob ze szukały byle jakiej ksiazki z opracowaniem byle tylko wpisac ją do bibliografii a prace przygotowywali na podstawie str z neta ;) )

PW
»więcej

^
Post dodany: |17 Wrz 2006|, 2006 12:50
" "

:o a możesz mi powiedziec jak wpisać stronę internetową do bibliografii??przypuśćmy że chodzi o tą stronę co mi podałas.dzięki że mi pomagasz to dla nie bardzo wazne. :P

PW
»więcej

^
Post dodany: |17 Wrz 2006|, 2006 12:59
" "

znalazłam!
"streszczenia i problematyka - dwudziestolecie międzywojenne" Teresa Nowacka wyd. VERBUM (jak dla mnie to z tych ks to są najlepsze opracowania)
i tylko w tej ksiazce znalazłam opracowanie i to tylko do jednego tytułu :/ cudzoziemka
tutaj jest takie coś, przeczytaj (ja tylko przejrzałam) ale moze tez sie przyda (madame)
recenzje do Madame, mozna przeczytac ;)
kawałek tekstu traktuje o trzech siostrach Czechowa

_________
ja w swojej pracy miałam to zapisane tak:
1. http://www.teatrwybrzeze....rektorow2.html, biografia Iwo Galla
w kazdym bądz razie to najpierw link skopiowany z paska adresu, przecinek, krotki opis (np opracowanie czy biografia czy inne takie :) )

PW
»więcej

^
Post dodany: |17 Wrz 2006|, 2006 14:21
" "

:D wielkie dzięki..napewno mi sie przyda... :P dobrzy ludzie są na świecie...a może wiesz jak zrobić plan prezentacji do tego tematu?

PW
»więcej

^
Post dodany: |17 Wrz 2006|, 2006 16:00
" "

hymm hymm.. nad planem to trzebaby pomyslec, mozesz sprobowac jakis ułożyc a pozniej wspolnie mozemy go szlifować i dodawać nowe pomysły ;P (tak szczerze to srednio mi sie temat podoba, a jeszcze bardziej szczerze to nie czytalam tych ks XD)

PW
»więcej

^
Post dodany: |20 Gru 2006|, 2006 15:05
Data rejestracji: 21 Wrz 2006 postów: 6
" "

mogą byś strony internetowe, ale tylko wydawnictw i autoryzowanymi danymi

PW
»więcej

^
Skocz do: