Jestem studentem MISMaP (Międzywydziałowe Indywidualne Studia Matematyczno-Przyrodniczne, w ramach których zaliczam przedmioty na Wydziałach Chemii, Biologii i Fizyki) na Uniwersytecie Warszawskim. W liceum byłem olimpijczykiem (chemia).
Oferuję swoją pomoc z matematyki, biologii i chemii (również po angielsku) wszystkim zainteresowanym uczniom gimnazjów i liceów. Mogę również pomóc w przeróżnych pracach pisemnych oraz w przygotowaniach do wszelkich egzaminów.
Dysponuję dwoma mieszkaniami w Warszawie (Natolin i Śródmieście), mogę również samemu dojeżdżać do ucznia. Mój grafik jest bardzo elastyczny - jestem dostępny praktycznie 7 dni w tygodniu o różnych porach.
Proponowana przeze mnie cena jednej godziny korepetycji to 25-35 zł - do uzgodnienia, po pierwszej (darmowej

) lekcji, na podstawie wielu czynników (materiał koreptycji, pomoc w pracach pisemnych, wiedza ucznia, dojazd, etc.).
Mam już doświadczenię w udzielaniu korepetycji i bardzo lubię tę pracę; uczę skutecznie.
Zachęcam do kontaktu poprzez: wysłanie wiadomości prywatnych na tym forum; telefon - 602607493 (proszę dzwonić o dowolnej porze), GG - 3581442 (proszę pisać nawet gdy jestem niedostępny-odpowiem tego samego dnia).