Witam wszystkich serdecznie,
Piszę w tym temacie ponieważ chciałem się zwrócić do Was z pewnym problemem.
Otuż jestem uczniem technikum informatycznego, specjalizacja na którą się wybieram za rok ( system nauczania : pierwsze 2 lata ogolnie, pozniej 2 lata na specjalizacji ) to aplikacje internetowe, na tworzenie stron www już teraz poświęcam mnóstwo czasu i mogę śmiało powiedzieć że jest to moją pasją. Jeśli chodzi o umiejętność to xhtml / css mam opanowane bardzo dobrze ,nieźle radzę sobie z flashem, na średnim poziomie stoi MySql , uczę się sam także php , i będzie ono głównym tematem zajęc za rok na specjalizacji mojej.
A teraz pytanie, czy znacie jakieś uczelnie w Polsce na których można rozwijać takie właśnie sprawy jak tworzenie i programowanie stron www, najlepiej gdyby był duży nacisk na PHP..
Bo z tego jak przeglądam oferty uczelni to kierunki informatyczne to zawsze tylko programowanie,algorytmika itd, a w tym nie widze się zupełnie
Doradźcie mi jakieś kierunki studiów zgodne z moimi zainteresowaniami i preferencjami które przedstawiłem.. gdyby nikt nie znał to jakie inne kierunki mozecie polecić które trzymają się jak najdalej od programowania i algorytmiki ( wiem że php to też programowanie ale zorientowane na potrzeby stron www, bez jakichś skomplikowancyh matematycznych algorytmów), możecie też podawać jakieś dobre uczelnie i kierunki związane z administracją linuxa, sieciami itp.
Jestem z woj. Zachodnipomorskiego, ale tutaj u mnie chyba nie znajde tego czego szukam więc możecie podawać uczelnie praktycznie z całej Polski, może coś we Wrocławiu ? Bo mam niedaleko rodzine.. Miło tez bybyło jakbyście dorzucili jakiś opis ( oczywiście jesli macie takie info ) jaki poziom jest, jakie przedmioty wymagane itp.
Pozdrawiam i licze na rzeczową odpowiedzć .
Temat zmieniłem, wyraz pomoc jest bardzo niepożądany,
przem_as
[ Dodano: 1 Czerwiec 2009, 20:29 ]
Zero odzewu ?