Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
| Na kogo zagłosujesz w Wyborach Prezydenckich?* |
| Andrzej Olechowski |
|
0% |
[ 0 ] |
| Bronisław Komorowski |
|
72% |
[ 8 ] |
| Janusz Korwin-Mikke |
|
9% |
[ 1 ] |
| Jarosław Kaczyński |
|
18% |
[ 2 ] |
| Marek Jurek |
|
0% |
[ 0 ] |
| Waldemar Pawlak |
|
0% |
[ 0 ] |
| Grzegorz Napieralski |
|
0% |
[ 0 ] |
| Andrzej Lepper |
|
0% |
[ 0 ] |
| Kornel Morawiecki |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 11 |
| Wszystkich Głosów: 11 |
|
|
|
Post dodany: |31 Maj 2010|, 2010 13:59
Data rejestracji: 08 Kwi 2008 postów: 816
Obiecuje, że podam Ci źródło zaraz po tym jak ty mi podasz źródło poniższego stwierdzenia: | Rochelle napisał/a | | Mit, ludzie biorą to, co zakazane. Taka prawda. Owszem po prowadzeniu legalnej maryśki i innych, mielibyśmy rok zaćpanych ze szczęścia, ale potem już mniej by ta wolność cieszyła. |
| Rochelle napisał/a | | W Warszawie działają, na szczęście legalne, sklepy z dopalaczami. Sama znam 3. Działają przerażająco dobrze, sprzedając towar podobny do tego nielegalnego dwa lub trzy razy drożej. |
W ten sposób dałaś świadectwo swojej całkowitej niewiedzy na temat używek. Zalecam więcej pokory.
Post dodany: |31 Maj 2010|, 2010 15:58
Data rejestracji: 11 Cze 2007 postów: 5113
| Rochelle napisał/a | | Błagam, nie powiesz mi, że postawienie domu zwiększa zagrożenie. |
Roś, a co tam komu domek przeszkadza? Co innego jak na większym obszarze gęsto postawisz zabudowę wymagającą porządnych fundamentów. Woda w beton nie wsiąknie Na drugą stronę betonu też nie przesiąknie. Na ile może pomóc gleba wchłaniająca wodę - nie wiem, nie dysponuję konkretnymi danymi, ale myślę, że Ty też nie
Każdy rozum ma. Ale potem państwo za taki rozum płaci - człowiekowi, który zostanie z niczym, trzeba pomóc materialnie.
Post dodany: |1 Cze 2010|, 2010 22:21
Data rejestracji: 11 Paź 2007 postów: 1421
| Rochelle napisał/a | | Byłaś w Szwecji, podoba Ci się Wielka Brytania, a może wolisz Hiszpanię? Wszystkie te kraje nie narzekają na tempo rozwoju, a są monarchiami. |
Próbujesz może wykazać mi moją niewiedzę geograficzną? Błagam Cię. Dobrze wiem, że te kraje są monarchiami, tak samo jak wiele innych (Monako, Holandia, Dania itd.). Wiem, że to już nie średniowiecze, jednak jakoś nie czułabym się chyba za fajnie (pomijając fakt, że w języku polskim słowo owo nie istnieje), gdyby nagle mój świat przewrócił się do góry nogami i miałabym króla, królową, którzy obwoziliby się z pieskami, jak np. królowa Elżbieta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|