Droga Czytelniczko, Drogi Czytelniku,

Czerniak złośliwy jest często występującym nowotworem złośliwym skóry. Niestety wyniki leczenia czerniaka w Polsce należą do najgorszych w Europie. Niezrozumiałe pozostają przyczyny późnego rozpoznawania czerniaka skóry, którego diagnostyka jest najprostszą i najtańszą w całej onkologii.

Kierujemy do Ciebie prośbę o wypełnienie anonimowej ankiety, która pozwoli na ocenę naszej wiedzy o czerniaku skóry, a w szczególności o profilaktyce i leczeniu tej choroby.
Czas jaki to zajmie - około 10-15 minut.

Czy chcesz pomóc w badaniach naukowych - odpowiedzieć na nasze pytania?

TAK, wypełniam
NIE, odmawiam

Zebrane informacje wykorzystane zostaną wyłącznie do celów naukowych
Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku RSS RSS
  auto?
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Dodaj do: 
Dodaj link do serwisu Facebook   Dodaj link do opisu GG  Dodaj link do serwisu Wykop   Dodaj link do serwisu Google   Dodaj link do serwisu Twitter  Dodaj link do serwisu Wyczaj.to   Dodaj link do serwisu Gwar  

Dodaj link do serwisu Delicious  Dodaj link do serwisu Digg   Dodaj link do serwisu Furl   Dodaj link do serwisu Reddit   Dodaj link do serwisu Slashdot  Dodaj link do serwisu Technorati   Dodaj link do serwisu YahooMyWeb
Nowe publikacje
Artykuły
Wydarzenia
Kompendium
Skocz do:  
xxxx

Po czym oceniacie osoby których wcześniej nie znaliście?
Po wyglądzie
10%
 10%  [ 5 ]
Po zachowaniu
29%
 29%  [ 14 ]
Staram się nie oceniać na pierwszy rzut oka
18%
 18%  [ 9 ]
Nie oceniam wcale
2%
 2%  [ 1 ]
Kieruję się tym co o danej osobie uważają jej znajomi i moi
2%
 2%  [ 1 ]
Po gestach
2%
 2%  [ 1 ]
Po wszystkim, po trochu
25%
 25%  [ 12 ]
Inaczej... (napisz jak)
10%
 10%  [ 5 ]
Głosowań: 48
Wszystkich Głosów: 48

Post dodany: |23 Mar 2006|, 2006 15:16
Data rejestracji: 04 Maj 2005 postów: 1022
" "

po dłoniach :lol: dziwne, nie?

PW
»więcej

^
Post dodany: |23 Mar 2006|, 2006 16:04
Data rejestracji: 25 Sty 2006 postów: 402
" "

ja oceniem zwlaszcza po zachowaniu. staram sie nie przywiazywac najwiekszej uwagii do wygladu ale patrze na oczy buty (czy sa czyste) i dlonie. nie interesuje mnie to co inni mysla o kims, wole poznac ludzi sama:)

PW
»więcej

^
Post dodany: |23 Mar 2006|, 2006 17:22
Data rejestracji: 22 Cze 2005 postów: 1661
" "

Najlepiej to chyba poznac kogos po tym co mowi o innych

Ale generealnie to po wszystkim

Ktos kiedys powiedzial, ze istnieje tylko kilka typow ludzi i kazdego mozna podporzadkowac, jak narazie sie zawsze sprawdza :)

Nowych ludzi poznajemy chyba tylko do pewnego momentu pozniej zaczynaja sie powtarzac ;)

PS Niewierze z enikogo nieoceniasz na starcie :)
Arguing in the internet is like running in the Special Olympics, even if you win, you're still retarded

PW
»więcej

^
Post dodany: |23 Mar 2006|, 2006 17:29
Data rejestracji: 25 Sty 2006 postów: 402
" "

-=redas=- napisał/a
PS Niewierze z enikogo nieoceniasz na starcie Smile

to do mnie?

PW
»więcej

^
Post dodany: |23 Mar 2006|, 2006 18:39
Data rejestracji: 24 Lis 2005 postów: 1589
" "

Co do oceniania po wyglądzie... Nie wierzę, że nikt nikogo po nim nie ocenia. Zwracamy bardziej uwage na kogoś, kto jest kontrowersyjny w ten czy inny sposób, albo na kogoś, kto jest po prostu ładny.
Każdy teraz będzie mówił, że on tak nie robi, że skąd... ;)
Estetyka wyglądu ma wielkie znaczenie jak i uroda. To są czynniki, na które najpierw zwracamy uwagę ;)

A co do tego, po czym oceniam ludzi, to oceniam ich po kilku miesiącach znajomości ;)

PW
»więcej

^
Post dodany: |23 Mar 2006|, 2006 20:01
Data rejestracji: 14 Lut 2006 postów: 111
" "

ja po tym jak się zachowują, co mówią i też patrze na dłonie i buty [sam nie wiem czemu]
:: AMD Athlon64 3000+ @2700MHz :: ASUS A8N-E :: GF 7600GS :: 512MB PDP Patriot :: Tagan 380-U01 ::

PW
»więcej

^
Post dodany: |24 Mar 2006|, 2006 15:17
Data rejestracji: 13 Mar 2006 postów: 8
" "

kk
Ostatnio zmieniony przez Elendi |16 Lis 2007|, 2007 20:36, w całości zmieniany 1 raz  

PW
»więcej

^
Post dodany: |24 Mar 2006|, 2006 16:38
Data rejestracji: 24 Lis 2005 postów: 1589
" "

Elendi ;)
Ja też słucham metalu i jakos docinek nie słysze ;) Wydaje mi sie, że do reprezentowania ubiorem jakiegoś stylu muzycznego trzeba troche podrosnąć, bo ja np. jak widzę takie podloty w glanach, pieszczochach i z ostrym makijażem to też wybucham śmiechem ;)

Ja nie oceniam po wyglądzie, czytaj ze zrozumieniem ;) Ale zwracam na niego uwagę :)

Ostatnio zmieniony przez shonia |24 Mar 2006|, 2006 22:06, w całości zmieniany 1 raz  

PW
»więcej

^
Post dodany: |24 Mar 2006|, 2006 17:24
Data rejestracji: 01 Mar 2006 postów: 161
" "

shonia napisał/a

Ja też słucham metalu i jakos docinek nie słysze

Dokładnie. To tak jak u mnie.

A co do stylu ubierania się zgodnie z tym czego się słucha... Moim zdaniem to lekka przesada... Po co każdy na ulicy ma wiedzieć, jakich kapel słuchasz? Dla mnie jest to tylko i wyłącznie moja sprawa... Bo jeśli nawet ja słucham metalu, to nie tylko i wyłącznie, ja poprostu słucham, tego, co mi się podoba. Nawet jeśli to wcale nie jest metal...

A poobwieszane naszywkami laski trochę mnie denerwują, bo niektóre jeszcze w tamtym roku nosiły różowe sweterki a teraz są pseudo 'gothic girl'. A za rok, będą wielkimi hip-hopówami.
(Oczywiście to nie dotyczy wszyskich)
"Wszystko jest fikcją. Ja również"
/Pamiętnik narkomanki/

PW
»więcej

^
Post dodany: |24 Mar 2006|, 2006 20:19
Data rejestracji: 13 Sty 2005 postów: 1327
" "

Ja zawsze oceniam ludzi po wyglądzie, ale nie po ubiorze :) . Wystarczy kilka sekund, spojrzenie w oczy, na sposób poruszania się i można bardzo wiele powiedzieć o człowieku.

Praktycznie nigdy sie nie myliłem.

A co do muzyki - ja też słucham metalu. Na codzień tego nie widać. Ale jak nie chodzę do pracy, to lubię chodzić w skórzanym płaszczu i glanach. Nie chodzę natomiast w bluzach z nazwami zespołów i nie noszę plecaków z naszywkami. Po prostu lubie mój płaszcz i glany :) Pewnie jakbym słuchał hip-hopu, to też bym tak się ubierał :D :D
Kazdy kij ma dwa konce...
... a proca nawet trzy

PW
»więcej

^
Skocz do: