Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Piątek, 1 czerwca 2012
Konrad, Magdalena, Świętopełk, Alfons
 W 1980 telewizja informacyjna CNN rozpoczęła emisję
 Międzynarodowy Dzień Dziecka
 W 1915 urodził się Jan Twardowski
Nowe publikacje
Post dodany: |28 Sie 2009|, 2009 21:24
Data rejestracji: 27 Sie 2009 postów: 1
Witam wszystkich cieplutko,
Jak myślicie co jest lepsze zarządzanie zasobami ludzkimi czy psychologia zarządzania. Postanowiłam studiować na pwsbijo w Poznaniu i są takie właśnie kierunki ( zarządzanie i psychologia) , które zwróciły moją uwagę. Wydaje mi się, że oba mają potencjał, dużo firm prowadzi działy HR i kadr, gdzie potrzeba tego typu pracowników.
Wiem, że może psychologia jest już trochę oklepana, ale chyba w połączeniu z konkretną specjalnością już prezentuje się całkiem przyzwoicie. poza tym wydaje mi się, że dobrze czułabym się na tego typu studiach. Zarządzanie też wygląda dość ciekawie, Czy ktoś z Was studiował lub studiuje takie kierunki?
PS. Ehh, przepraszam jeżeli post jest w złym dziale, kierunki są właściwe tak na pograniczu nauk ekonomicznych bo dużo jest na nich takich zagadnień. Jeżeli jednak trafiłam w złe miejsce poproszę moderatora o przeniesienie
Ostatnio zmieniony przez nataliana |28 Sie 2009|, 2009 21:38, w całości zmieniany 1 raz
Post dodany: |10 Wrz 2010|, 2010 22:23
Data rejestracji: 10 Wrz 2010 postów: 1
nataliana,
Witam
Zdecydowałam sie rowniez na psychologie zarzadzania w PWSBIJO ., napisz mi jak Ci sie podoba, jakie wrazenia prosze o odp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|